Recenzii

Ce spun clienții noștri

Fetele mele gemene de 5 ani sunt la începutul călătoriei lor în tenis, și acest club a fost alegerea perfectă pentru ele. Antrenorii sunt răbdători și pricepuți, iar fiecare antrenament este plin de zâmbete și entuziasm.

Adrian M.
Profesor

Am participat la competițiile organizate de acest club și am fost impresionat de nivelul lor de organizare și profesionalism. Sunt un club care se preocupă cu adevărat de dezvoltarea tenisului la toate nivelurile.

Cristian
Manager Firmă IT

Ceea ce mi-a impresionat cel mai mult este modul în care antrenorii din acest club lucrează cu copiii mici. Fiul meu se distrează enorm la antrenamente și își dezvoltă abilitățile de tenis într-un mod distractiv și educațional.

Andrei C.
Sofer

Orele private cu antrenorul au făcut o diferență semnificativă în abilitățile mele. Recomand cu încredere clubul tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească nivelul de tenis.

Elena C.
Studentă

Sunt impresionat de calitatea antrenorilor de aici. Am văzut îmbunătățiri semnificative în jocul meu datorită instruirii lor atente și tehnice. Cu siguranță un club de tenis de elită.

Radu
Manager

Fiul meu de 6 ani s-a alăturat recent programului de tenis pentru copii la Elite Tenis Club și sunt uimit de progresele lui. A învățat nu doar să joace tenis, ci și valori importante precum disciplina și fair-play. Clubul este o alegere excelentă pentru cei mici!

Ana
Mămică

Aici am găsit exact ce căutam - un mediu de tenis de calitate, unde pot juca indiferent de vreme. Vestiarele curate și moderne sunt un alt motiv pentru care iubesc acest club.

Elena
Freelancer

Încântată de antrenamentele de tenis pentru copilul meu. Antrenorii sunt dedicați și talentați. Și, bineînțeles, avem norocul să avem terenuri acoperite în orice sezon.

Dan
Manager

Elite Tenis Club este o oază pentru pasionații de tenis. Am petrecut aici momente fantastice și am întâlnit oameni minunați. Terenurile acoperite sunt un plus major în pentru noi.

Andrei
IT

Am ales acest club pentru copilul meu și suntem foarte mulțumiți.

Monica
Manager Microsoft Romania

Experiența mea aici a fost foarte tehnică și informativă. Antrenorii au abordat fiecare aspect al jocului meu, de la tehnica loviturilor până la strategie și pregătire fizică.

Irina
Lead Developer

Am auzit despre Elite Tenis Club de la un prieten și nu am regretat nicio secundă că am adus fiul meu aici. În afara jocurilor și lecțiilor de tenis, a învățat și valori importante de echipă și respect față de adversari. Este o experiență valoroasă pentru el!

Ioana T.
Jurnalistă
GO TOP
× Mesaj WhatsApp!