Cursuri de Tenis pentru Copii – PROGRAM SPECIAL PENTRU GRĂDINIȚE și ȘCOLI


Pe lângă alte activități, copiii trebuie să facă și sport. Aceasta fiind vârsta la care înveți să: mergi, să cazi, să sari, să te ridici… să fii mai rapid sau mai lent, să prinzi sau să arunci.

Colaboram de peste 10 ani cu numeroase scoli si gradinite din Bucuresti si Ilfov, timp in care am elaborat programe speciale pentru invatarea tenisului de catre cei mici.
Cu rabdare si perseverenta am ajuns ca multi dintre cei mici sa iubeasca tenisul si sa aleaga cursurile de tenis de performanta. Incercam in permanenta sa imbunatatim metodele de a-i invata si perfectiona pe viitorii campioni in jocul de tenis.

Clubul nostru dispune de 8 terenuri, 4 acoperite profesional tot timpul anului in sala, acestea garantand desfasurarea orelor indiferent de vreme sau anotimp.

GRUPA ROSIE – MINI TENIS
VARSTA: 4 – 6 ANI
NIVEL: INCEPATORI
PROGRAM DE PREGATIRE SAPTAMANAL: 1-2 ORE
MATERIALE SPORTIVE OFERITE DE CLUB: MINGI ROSII, JALOANE, RACHETE, MINI FILEURI, PREMII
ECHIPAMENT PROPRIU NECESAR: 1 STICLA DE APA, 1 PROSOP, PANTOFI DE SPORT, SHORT+ TRICOU, 1 TRENING .

GRUPA PORTOCALIE– MINI TENIS
VARSTA: 6 – 8 ANI
NIVEL: INCEPATORI
PROGRAM DE PREGATIRE SAPTAMANAL: 1-2 ORE
MATERIALE SPORTIVE OFERITE DE CLUB: MINGI PORTOCALII, JALOANE, RACHETE, MINI FILEURI, PREMII
ECHIPAMENT PROPRIU NECESAR: 1 STICLA DE APA, 1 PROSOP, PANTOFI DE SPORT, SHORT+ TRICOU, 1 TRENING .

GRUPA VERDE– MINI TENIS
VARSTA: 8 – 11 ANI
NIVEL: INCEPATORI
PROGRAM DE PREGATIRE SAPTAMANAL: 1-2 ORE
MATERIALE SPORTIVE OFERITE DE CLUB: MINGI VERZI, JALOANE, RACHETE, MINI FILEURI, PREMII
ECHIPAMENT PROPRIU NECESAR: 1 STICLA DE APA, 1 PROSOP, PANTOFI DE SPORT, SHORT+ TRICOU, 1 TRENING .La orele de tenis, copiii învață: atitudinea generală pe teren, loviturile specifice tenisului (lovitura de dreapta și lovitura de rever), așezarea la minge, jocul de picioare, jocul de tenis, numeroase alte exerciții fizice specifice tenisului.

În funcție de abilitățile și performanțele înregistrate, copiii cu merite deosebite vor fi orientați către grupele noastre de performanță, pentru practicarea tenisului de performanță și participarea la competițiile oficiale.

Copiii vor beneficia de metode specifice de antrenament însoțite de echipamentul adecvat vârstei și abilităților fiecăruia. Toate echipamentele necesare desfășurării lecțiilor de tenis: filee mobile, rachete de tip junior și mingi speciale pentru copii sunt puse la dispoziție de către Elite Tenis Club fără costuri suplimentare. Lecțiile se desfășoară într-un mod distractiv și atractiv pentru cei mici. Vor primi surprize, diplome, medalii și premii.

Imi place foarte mult să lucrez cu copii. “Aceștia îți oferă satisfacții nebănuite. Zâmbetul de pe față și bucuria din ochii unui copil care este fericit pentru că a reușit să lovească singur mingea peste fileu sunt lucruri pe care doar cei mici ți le pot oferi. Bucuria și realizările lor te fac să fii mândru de ei. Te fac să vrei să îi înveți cât mai mult, iar ei să ajungă la performanțele pe care și le doresc. Un antrenor bun nu e cel care doar predă și antrenează, ci este acela care se implică în toate planurile elevului, mental, fizic și psihic, făcându-l pe acesta să-și exploreze potențialul la maxim. Rolul său este să introducă în viața copilului disciplina, integritatea, să-l facă să înțeleagă ce este munca, succesul dar și insuccesul și să ia toate acestea cu el în viața din afara terenului de tenis.”

Stefan Curcuta, antrenor tenis.

Pentru mai multe informatii si detalii, va stau la dispozitie,
Vlad Mosteanu
Director Elite Tenis Club
Tel: 0722494583

GO TOP
× Mesaj WhatsApp!