Tarife

 

 

 

 

 

 

 

 

l

MINITENIS ​

(rosu,portocaliu,verde) -sedinta este de o ora . Acest pachet este recomandat tuturor copiilor intre 5-8 ani care vor sa joace tenis. Grupele sunt de maxim 6 copii .Fiecare grupa are un antrenor prezent pe terenul de minitenis. Tarife.

 1. 200 ron pe luna – include o sedinta pe saptamana
 2. 330 ron pe luna – include 2 sedinte pe saptamana
 3. 430 ron pe luna – include 3 sedinte pe saptamana
 4. 520 ron pe luna – include 4 sedinte pe saptamana
 5. 600 ron pe luna – include 5 sedinte pe saptamana

INITIERE TENIS

sedinta este de o ora. Acest pachet este destinat copiilor de peste 8 ani care vor sa invete sa joace tenis. Grupele sunt de maxim 4 copii pe terenul de tenis, la fiecare grupa fiind prezent un antrenor Tarife:

 1. 200 ron pe luna – include o sedinta pe saptamana
 2. 330 ron pe luna – include 2 sedinte pe saptamana
 3. 430 ron pe luna – include 3 sedinte pe saptamana
 4. 520 ron pe luna – include 4 sedinte pe saptamana
 5. 600 ron pe luna – include 5 sedinte pe saptamana

AVANSATI - TENIS

 sedinta este de o ora si jumatate. Grupa este de maxim 4 copii. La fiecare grupa va fi un antrenor prezent pe teren. Acest pachet este destinat copiilor care mai participa ocazional la turnee FRT. Tarife :

 1. 450 ron pe luna – include 2 sedinte pe saptamana
 2. 660 ron pe luna – include 3 sedinte pe saptamana si prezenta unui antrenor la anumite turnee de obiectiv (minim 2 concursuri pe an)
 3. 800 ron pe luna – include 4 sedinte pe saptamana si prezenta unui antrenor la anumite turnee de obiectiv (minim 4 concursuri pe an)
 4. 940 ron pe luna  – include 5 sedinte pe saptamana si prezenta unui antrenor la anumite turnee de obiectiv (minim 5 concursuri pe an)

PERFORMANTA - TENIS

sedinta este de 2 ore. Grupa este de maxim 4 copii , la fiecare grupa fiind prezent un antrenor pe teren. -Pentru copiii sub 13-14 ani tariful este de 1500 ron /luna . Se fac 5 sedinte la grup pe saptamana si 3 sedinte(pe luna) a cate o ora individual. Sambata se face un antrenament cu toate grupele pe terenurile bazei de o ora    jumatate. -Pentru copiii de peste 13-14 ani tariful este de 2800ron/luna. Se fac 5 sedinte la grup si 2 individuale pe saptamana.  Sambata se face un antrenament cu toate grupele de performanta de o ora si jumatate. Grupe adulti – sedinta este de o ora. Grupa este de 2-4 adulti. La fiecare grupa este prezent un antrenor pe parcursul intregii sedinte. Recomandam urmatoarele pachete celor care doresc sa faca miscare, sa invete tenis si sa se distreze impreuna cu altii. Tarife:

 • 60 RON/persoana/ora in grupa de 2 adulti;
 • 50 RON/persoana/ora in grupa de 3 adulti;
 • 40 RON/persoana/ora in grupa de 4 adulti;

FITNESS si DEZVOLTARE

Pentru jucatorii de tenis, ne implicam cu pachete speciale de fitness si de dezvoltare personala

PREGATIRE FIZICA

In tenis este nevoie de forta si de rezistenta pe langa alte lucruri. Oferim jucatorilor de tenis pregatire fizica cu personal specializat

TOP