Elite Tenis Club Roadmap

 

 

 

 

 

 

 

 

l

Deschidere
Atunci cand am inceput proiectul Elite Tenis Club eram pasionati de tenis. La pasiunea pentru tenis am adaugat vointa.
Astfel pe 13 octombrie 2013, cu emotia unui inceput de partida de tenis, am deschis portile Clubului Sportiv Elite Tenis Club.
Prima etapa a insemnat 4 terenuri exterioare pe zgura, doua fiind acopeite pe timpul iernii cu ajutorul unui balon.

Sala acoperita
A venit momentul in care am dorit sa vedem o evolutie, sa oferim jucatorilor o experienta de inalta clasa. Astfel am inceput si finalizat constructia unei sali de tenis acoperite tot timpul anului de 4 terenuri, ajungand la un numar total de 8 terenuri pe zgura. A fost un proiect complex ce ne-a ambitionat cu fiecare provocare.

Suport complementar pentru performanta
Pasiunea pentru tenis s-a transformat de-a lungul anilor in pasiune pentru performanta. Jucatorii legitimati la clubul nostru ne-au recompensat prin rezultate excelente.
Am inteles nevoile jucatorilor pentru o plaja completa de antrenamente, prin urmare am decis in anul 2020 sa investim si sa finalizam sala pentru pregatire fizica si in dezvoltarea personala de specialitate. Astfel jucatorii Elite Tenis Club se bucura de tot suportul necesar pentru un maxim de performanta.

Urmatorii pasi
Impulsul datorat performantei jucatorilor Elite Tenis Club ne face sa gandim din timp la noi investitii, astfel incat sa venim in intampinarea nevoilor specifice acestui sport extrem de complex, unde este nevoie de o pregatire fizica excelenta, antrenamente sustinute si un moral mereu la inaltime.
Implicarea continua, iar intelegerea perfecta a nevoilor din tenis ne face sa privim increzatori spre rezultate care sa demonstreze in fiecare zi performanta fiecarei persoane implicate in acest club, indiferent ca este vorba despre jucatori, antrenori sau staff.

TOP