Despre Noi

despreimg

13 Octombrie 2013 este data cand poate neoficial, cu emotie si bucurie, am deschis portile Clubului Sportiv ELITE TENIS – o plasa de sarma era poarta spre ceea ce visasem, gard nu aveam inca, dar aveam idei, vointa si puterea de a crede ca ne vom mandri peste vreme cu jucatori de elita crescuti si educati in baza noastra sportive.

ladespregifTimizi admiratori ai tenisului, noi fondatorii asociatiei, am cochetat cu practicarea tenisului pe vremea studentiei, ne-am amuzat, ne-am destins, am fost alaturi de jucatorii romani la toate competitiile oficiale, chiar daca doar prin intermediul TV

Anii au trecut si intaiul nostru nascut a ales sa practice tenisul de camp.Vechea dragoste a renascut si pentru noi ca parinti.
Antrenamente, meciuri, competitii, Tenis 10, certuri, lacrimi, zambete, medalii, promisiuni, succese, insuccese, incurajari, dorinte inabusite, cuvinte nespuse, adica… tenis de camp.
A urmat apoi perioada meciurilor la FRT, eram poate putin mai maturi, dar nu foarte departe de prima faza. Succes/insucces este pachetul promo pe care orice sportiv pe parcursul pregatirii, trebuie sa-l ia acasa. Cum succcesul este al nostru, nu ni-l ia nimeni, deasemeni si insuccesul este tot al nostru, il luam acasa, ne impacam cu el si corectam ce-I de corectat.Usor de spus, greu de infaptuit!

Noi ne limitam in a aminti din experienta noastra de parinti, care au un mic jucator de tenis in familie si credem ca multi parinti se regasesc printre aceste randuri.


In deplasarile pentru turnee am trait sentimente frumoase, dar si mai putin frumoase, adica locuri unde oameni de bine s-au preocupat pentru dezvoltarea tenisului romanesc, dar si locuri uitate de timp si …oameni.
Este greu sa te duci intr-un asemenea loc , sa platesti si bani, sa intelegi ca toaleta este un lux si nu ti-l poti permite, cladiri fara geam, inundate, mirosuri grele.
Ne-am gandit ca avem forta si dorinta de a crea o baza noua intr-un spatiu natural, generos, langa lac, langa padure, dar aproape de breteaua ce deserveste orasul.
Dorim ca iubitorii mici ai acestui sport sa inteleaga si sa iubeasca asemeni noua, disciplina, curatenia, seriozitatea, aerul curat, daruirea cu care am conturat o oaza de verdeata.
Speram din tot sufletul sa nu fim laudati , dar nicicum criticati. Conditiile pe care le oferim copilului nostru, le oferim si copilului tau.

Al doilea obiectiv al acestei intreprinderi este acela de a sprijini sportivii in a atinge niveluri cat mai inalte de performanta. Tenisul de camp este un liant special si creaza o chimie speciala intre iubitorii lui. De-a lungul timpului, am cunoscut multi iubitori ai tenisului, cu experienta indelungata, antrenori si jucatori care au obtinut rezultate remarcabile in cariera si oameni de suflet care ni s-au alaturat cu entuziasm in sprijinirea acestui proiect. Le multumim pentru sugestii, critici si pentru faptul ca i-am cunoscut.

Ne dorim ca baza sportiva sa nu fie cunoscuta si preferata doar pentru motive legate de distanta sau tarife rezonabile, ci in special pentru faptul ca aici chiar se poate face performanta. In acest scop pentru sportivii legitimati clubului, introducem pentru jucatorii avansati( performanta si inalta performanta), pachete speciale de antrenament, pregatire fizica, psihologica, sedinte tehnice cu vizionari ale sportivilor, intalniri regulate cu jucatori profesionisti din tenis precum si acces nelimitat in masura disponibilitatilor orare.
Acestea fiind proiectele noastre de viitor, va asteptam sa faceti parte din echipa noastra!

Comments are closed